Hem »

Nästa läsår 2017-18

Hej alla gamla och nya föräldrar!

Nästa läsår 2017-18 kommer skolan att genomgå en förändring.

Förändringen rör er som har barn i förskoleklasserna, klass 1, klass 2 och

klass 3.

Då vår skola växer behöver vi mer utrymme. För att att vi ska få plats kommer en del av skolan att flytta till våra gamla lokaler i Agnesberg. De gamla lokalerna i Agnesberg har genomgått en enorm renovering och byggts om till en hel ny skola.

Alltså nästa år kommer skolan att vara i två stora byggnader, Agnesberg och Kortedala.

Dem som ska ha sina barn i klasserna F-3, alltså förskolan Månen, Solen, klass 1A, 1B, 2, 3A, 3B och fritids kommer att ha sina barn i våra nygamla lokaler i Agnesberg.

Vad innebär detta i praktiken för er föräldrar?

Detta innebär ingen större förändring förutom vistelse plast/ort för ert barn. Bussarna kommer att åka som vanligt, samma tider och samma hållplatser.  Mer specifik buss schema och de nya skolschemat kommer att läggas ut på våran hemsida.

Övriga klasser 4- 9 kommer att fortsätta vara i Kortedala.

Håll utkik efter mer och aktuell information på vår hemsida, www.vetenskapsskolan.se

Vetenskapsskolan