Hem »

Studiebesök till Stockholm,  klass 7 och 9

Datum: Fredagen den 10 februari

Tid: 05.00

Plats för samling: Centralstationen, bredvid Clarion Post hotell.

Vi räknar med att insallah vara framme i Stockholm cirka kl 12.15.

Hur: Vi åker med en skolbuss som vi har till vårt förfogande hela dagen.

Vad kommer vi att göra i Stockholm?

• Vi kommer att besöka riksdagen med en bokad guide mellan klockan 13-14.30.
  • Därefter ska vi besöka Vasamuseet.
  • Och sist innan tillbakavägen ska vi insAllah försöka hinna besöka stora Stockholms mosken.

Vi räknar med att insallah vara tillbaka hemma i Göteborg cirka klockan 00.30 på natten.

Ansvaret ligger hos er föräldrar att se till, att eleverna kommer till- och går från centralstationen hem.

OBS! Dem elever som absolut inte kan vara med på resan ska meddela via sina föräldrar att dem inte kan följa med. För dessa elever gäller då en helt vanlig skoldag.

Vad ska vi tänka på inför resan?

• Skolan bekostar resan och eleverna bekostar egen matsäck, därför ska man tänka på att ta med matsäck för minst 2 tillfällen. För dem som önskar äta ute kommer vi att ha möjlighet till att köpa mat en gång, vilket blir eventuellt vid mosken, där vi eventuellt kommer att stanna för att äta innan tillbakavägen.
  • tänk på att ha varma och bekväma kläder och skor.

Arbetslag högstadiet