Hem » Klass 3A & 3B » Vecka 9

Hej

Tack för alla samtal som vi har haft under veckan. Och till er som vi inte har träffat än hoppas vi att även ni har haft en bra vecka.

Under veckan som gått har vi arbetat med följande:

Matte: Vi har fortsatt med kapitel 3, eleverna ska nu kunna göra uppställning i addition, subtraktion och multiplikation.

På torsdag nästa vecka kommer klass 3A att ha matteprov på kapitlet.

Svenska: Vi har även den här veckan skrivit sagor. Många av eleverna är klara och har fått tagit hem sina små böcker.

Bild: Vi jobbar med linjer och mönster. Vi jobbar också med grundfärger och blandade färger.

Allmän information:

Som vi nämnt tidigare är det dags för nationella proven nu i mars. Vi kommer att skicka hem uppgifter så att barnen kan repetera det de har lärt sig så att de kommer vara så förberedda som möjligt när det väl är dags för proven.

Vecka 10: Torsdag – Klass 3A ska ha matteprov.

Vecka 11: Tisdag – välkomna på föräldramöte, vi samlas för att diskutera hur vi arbetar i klasserna.

Vecka 14: Onsdag – studiedag skolan är stängd.

Vecka 15: Påsklov

Vecka 16: Måndag – påsklov