Hem » Klass 3A & 3B » Veckobrev 10

Hej

Hoppas att ni alla har haft en bra vecka. Under de här senaste dagarna har det både varit väldigt kallt och sen väldigt kallt. Det är många barn som kommer i alldeles för lite kläder, de blir både kalla och blöta när de är ute. Dubbelkolla gärna vad era barn har på sig innan de går hemifrån så att de har kläder som är anpassade efter vädret.

Nästa vecka är det dags för tjejerna att börja simma, de kommer att åka iväg vecka 11 och vecka 12. Killarna kommer att stanna kvar och ha idrott som vanligt. Killarna kommer att simma vecka 13 och vecka 16. Notera att veckan har blivit ändrad gentemot mailet vi skickade tidigare i veckan.

Nästa tisdag är ni välkomna på föräldramöte. Vi kommer att köra igång klockan 17, varmt välkomna!

Under veckan som gått har vi arbetat med:

Matte: Klass 3A har haft matteprov på kapitel 3. Vi har även börjat på kapitel 4 som handlar om linjer, punkter och lite mer geometri.

Svenska: Förutom att jobba i våra briljantböcker så har vi börjat med instruktioner. Eleverna har fått lära sig vad en instruktion är samt prova på att skriva och rita egna.

Allmän information:

Vecka 11: Tisdag – föräldramöte

Vecka 14: Onsdag – studiedag skolan är stängd.

Vecka 15: Påsklov

Vecka 16: Måndag – påsklov

Hoppas nu att ni alla får en bra helg

Mvh Kajsa och Bafrin