Hem » Klass 8 » Veckobrev 10

Assalamo alaikom,

• Eleverna har prao nästa vecka. Alla måste skriva var deras praoplatser är i ett dokument som jag har delat med dem. De som inte ska praoa ska komma till skolan och vara här från 8.00 till 16.00 (precis som en vanlig arbetsdag). Det är väldigt viktigt att ni anmäler frånvaron även under praoveckan.

• Tisdag 14/3 är det föräldramöte. Mötet börjar klockan 17.00 och pågår som längst till klockan 19.00.

• Från och med nästa vecka kommer alla veckobrev vara på infomentor.

• Eleverna har varit i Laserdome i onsdags. Atta ställde upp och följde med och han var mycket imponerad av klassen och hur bra de skötte sig. Jag är väldigt stolt över var och en av dem och det bör ni också vara.

• Det är mycket viktigt att ni går in i infomentor och ser vad eleverna arbetar med och vad de har för uppgifter. Det är viktigt att eleverna repeterar hemma varje dag det de har jobbat med på skolan.

• Jag vill också lyfta upp dem en gång till genom att säga att de har redovisat ett projekt som de har arbetat med i 3 veckor på ett väldigt bra sätt. De var mycket duktiga.

VH,

Elise A. Ghaziri