Hem » Klass 6 » Veckobrev 10

Veckobrev nr 10

Klass Åk 6

Salamoalaikum/Hej

Eleverna har arbetat på väl under denna vecka. Vi ser även god utveckling hos flera elever i övriga ämnen och hoppas att detta fortgår fram till sommaren.

OBS OBS: från och med nästa vecka så läser man veckobrevet på Infomentors bloggsida.

Viktiga datum

Tisdag den 14 mars kl 17-19:00. Föräldramöte

Denna vecka har 4B arbetat med följande:

Svenska:  Eleverna läser/lyssnar på två böcker i klassrummet, sin egna valda bok och ljudboken “Muren” samt påbörjat skrivningen av deras insändare. De har fått hem en läxa som ska in nästa fredag.

Matte:

Bild:

NO:

Idrott:

Engelska:

SO; På tisdag den 14/3 kommer vi att ha förhör på sidan 132-143. Gustav II Adolf, trettioåriga kriget och sedan drottning Kristina och adeln.

Slöjd:

Modersmål:

1. slöjd:

OBS!

Vid sjukanmälan ska ett sms skickas till receptionen och inte till lärarna.  Nummer till receptionen är: 0769459701

Sjukanmälan görs senast kl 08:00

Sjukanmälan kan även göras på infomentor, där kan ni anmäla barnet frånvarande flera dag i taget.

Meddelande från syskon är inte giltiga. Ni kan fortfarande kontakta oss i framtiden angående era barn i skolan, men det är receptionen som registrerar all frånvaro.

Om frånvaron ej meddelas, rapporteras den som ogiltig frånvaro från skolan.

Ni kan kontakta mig via mail på: Darin.Shnino@vetenskapsskolan.se

På telefon: 0739470962 vardagar mellan 7:50-15:30

Darin Shnino